Over ons

Wij staan dagelijks voor jou klaar

Paul Philipse

Accountant

Paul werd geboren in Sevenum, op 6 maart 1967. Daar heeft hij zo’n 30 jaar gewoond. Sinds 2002 woont hij in Hout-Blerick samen met zijn vrouw Marianne. Na het MEAO diploma te hebben behaald in 1986 heeft Paul verschillende avondopleidingen gevolgd. Sinds 2005 mag hij zich officieel accountant noemen. 

“In 1986, na mijn afstuderen, ben ik begonnen bij Roddeman en Simons, een klein accountantsbureau in Blerick. Daarna heb ik nog werkervaring opgedaan bij verschillende accountantskantoren in Noord- en Midden Limburg. Tegelijkertijd doorliep ik een traject tot accountant, welke bestond uit verschillende avondopleidingen (MBA, SPD en AA) en een praktijkstage. Sinds de afronding van de AA (Accountant-Administratieconsulent) opleiding in 2003 en de praktijkstage in 2005 ben ik officieel AA-accountant. Per 1 juli 2019 ben ik als zelfstandige gestart met ‘Philipse Accountancy & Advisering’. Yvonne, waarmee ik al enkele jaren samenwerk, was daar vanaf het begin bij. 

Naast mijn werk ben ik sinds november 2018 penningmeester bij de Hout-Blerickse voetbalclub; HBSV. Zelf doe ik al heel lang squashen. Ik geniet van live muziek en ga daarom regelmatig naar een concert. Samen met Marianne vier ik graag vakantie in Oostenrijk.”

Yvonne Arends

Secretarieel- & administratief medewerkster

Yvonne is in 1964 in Groningen geboren en heeft daar tot haar 38e gewoond. Voor de liefde is ze in 2002 naar Venlo verhuisd. Yvonne heeft ruime ervaring als secretarieel medewerker binnen verschillende accountancy kantoren. 

“Ik werk al vanaf mijn 18e op een accountantskantoor, ik heb niet gestudeerd maar ben na mijn middelbare schoolopleiding meteen gaan werken in een klein familiebedrijf wat een accountantskantoor had. Gedurende mijn loopbaan heb ik daarnaast veel cursussen gedaan en mezelf heel veel aangeleerd. Uiteindelijk is het overgegaan inde Gibo Groep, nu Flynth accountants. In totaal, inclusief het familiebedrijf, heb ik er 29 jaar gewerkt. Mijn voorkeur is echter altijd uitgegaan naar een kleiner accountantskantoor. Zodoende ben ik bij Paul en zijn toenmalige zakenpartner terechtgekomen. Daar heb ik 7 jaar met plezier gewerkt en toen Paul alleen verder ging ben ik met hem meegegaan en werk nu vanaf 1 november 2019 naar grote tevredenheid samen met Paul in Maasbree.

Ik heb zelf geen kinderen, maar mijn partner heeft 2 zonen, mijn bonuszonen, die allebei weer kindjes hebben, dus ben ook oma van 5 bonuskleinkinderen. Mijn hobby’s zijn haken, lezen en heerlijk surfen en spelletjes spelen op de iPad.”

Debbie Janssen

Assistent-accountant

Debbie werd in 1974 geboren in Tegelen. Daar woont ze nog steeds, nu samen met haar man Sam en haar zoon Daniel van 12.  Debbie heeft ruime ervaring als assistent-accountant binnen verschillende accountantskantoren. 
 
“Na mijn vwo-opleiding heb ik verschillende thuisstudies en cursussen gevolgd o.a. op het gebied van accountancy en administratie.” Naast haar studies heeft ze ervaring opgedaan bij verschillende kleine accountancy kantoren. “Daar voel ik mij het prettigst bij. Paul ken ik al zo’n 15 jaar. We hebben hiervoor bij twee andere kantoren samengewerkt.” 
 

Bij Philipse Accountancy & Advisering is Debbie o.a. verantwoordelijk voor het samenstellen van jaarrekeningen en de aangiftes inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Dat doet ze op dinsdag, donderdagochtend en op vrijdag. 

Haar vrije tijd besteedt ze het liefst aan lezen, uit eten gaan, naar concerten gaan, bij het voetballen van Daniel naast de lijn staan en een beetje sporten. En natuurlijk met haar kippen en katten.