Met vertrouwen het nieuwe jaar in

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Paul blikt, met een van de laatste kopjes koffie van 2021 in de hand, terug op het afgelopen jaar. Maar voorál ziet hij met veel vertrouwen 2022 tegemoet:

“Nog een aantal dagen dan is 2021 voorbij. Tijd om onder het genot van een lekker kopje koffie terug te kijken, maar ook om vooruit te kijken. Ondanks Corona en allerlei beperkingen was 2021 in zakelijk en privé opzicht voor mij een goed jaar.

Ik heb klanten mogen ondersteunen met raad en daad op accountancy, bedrijfseconomisch en fiscaal gebied. Ook bij het aanvragen van de diverse COVID steunmaatregelingen heb ik klanten kunnen helpen, om hen zo via de financiële tegemoetkoming door deze moeilijke tijd te helpen. En op 1 november waren we weer officieel (alleen) Philipse Accountancy & Advisering.

Op kantoor heb ik een goede wisselwerking met Yvonne. Zij neemt diverse werkzaamheden van mij over, zodat ik mij kan focussen o.a. op de automatisering. Zo heb ik in 2021 meegewerkt aan een softwarepilot van Visionplanner Fiscaal en Yuki. Dit vond ik leuk om te doen en hierdoor kon ik mede invloed uitoefenen op het uiteindelijke resultaat van deze software.

Om het kantoor toekomstbestendig te maken en blijvend te voldoen aan de wet- en regelgeving zoals de Wwft, waar Yvonne al over sprak, wil ik in 2022 vol inzetten op automatisering. Het afstemmen van de verschillende software op elkaar met als doel om, zoals ze het bij Visionplanner zeggen: “in het jaar aan het jaar (te) werken”. De klant adviseren middels tussentijdse cijfers, begrotingen en budgetten. Hierdoor kan de klant de juiste beslissingen maken voor hun onderneming.

Kortom; er is nog genoeg te doen. Ik zie 2022 derhalve met vertrouwen tegemoet.

Ik wens jullie allemaal fijne Kerstdagen en een voorspoedig en gezond 2022 zowel zakelijk als privé!”

More To Explore