Aan de thee met Yvonne

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

ย 

“We zijn al hard op weg naar het einde van het jaar, wederom een raar jaar met Corona en allerlei beperkingen. ๐— ๐—ฒ๐˜ ๐—ต๐—ฎ๐—น๐—ณ ๐˜๐—ต๐˜‚๐—ถ๐˜€ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—ต๐—ฎ๐—น๐—ณ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ธ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ผ๐—ผ๐—ถ๐—ฒ ๐—บ๐—ถ๐—ฑ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐˜„๐—ฒ๐—ด ๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—บ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฟ๐—ถ๐˜€๐—ถ๐—ฐ๐—ผโ€™๐˜€ ๐˜‡๐—ผ ๐—ธ๐—น๐—ฒ๐—ถ๐—ป ๐—บ๐—ผ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐˜๐—ฒ ๐—ต๐—ผ๐˜‚๐—ฑ๐—ฒ๐—ป.
ย 
Als Paul en ik samen op kantoor zijn dan ๐—ฝ๐—ฎ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ๐˜€ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐˜„๐—ฎ๐˜ ๐˜„๐—ฒ ๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ผ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐—ป. Zoals de ‘Wwft’ (Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme); een hele belangrijk verantwoordelijkheid in ons vak. En ook best ingewikkelde materie. ๐Ÿง 
ย 
Maar we zijn ๐—ผ๐—ผ๐—ธ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐˜‡๐—ถ๐—ด. Vanaf 2022 kunnen we namelijk een doorlopende machtiging voor onze klanten aanvragen voor de VIA; de ‘Vooraf Ingevulde Aangifte’ en de SBT; de ‘Service Berichten Toeslagen’. Dit gaat veel werk schelen omdat we dan alleen de machtigingen in hoeven te trekken als klanten geen gebruik meer willen maken van deze dienst. Voorheen moest er elk jaar een machtiging aangevraagd worden en was het een uitdaging om deze machtigingen op tijd te kunnen activeren. Dit moet namelijk altijd voor een bepaalde datum gebeuren.
ย 
๐‘ฒ๐’๐’“๐’•๐’๐’Ž ๐’๐’๐’Œ ๐’•๐’†๐’ˆ๐’†๐’ ๐’‰๐’†๐’• ๐’†๐’Š๐’๐’…๐’† ๐’—๐’‚๐’ ๐’‰๐’†๐’• ๐’‹๐’‚๐’‚๐’“ ๐’Š๐’” ๐’†๐’“ ๐’๐’๐’ˆ ๐’ˆ๐’†๐’๐’๐’†๐’ˆ ๐’•๐’† ๐’…๐’๐’†๐’, ๐’Ž๐’‚๐’‚๐’“ ๐’ˆ๐’†๐’๐’–๐’Œ๐’Œ๐’Š๐’ˆ ๐’—๐’Š๐’๐’… ๐’Š๐’Œ ๐’‚๐’๐’๐’† ๐’˜๐’†๐’“๐’Œ๐’›๐’‚๐’‚๐’Ž๐’‰๐’†๐’…๐’†๐’ ๐’…๐’Š๐’† ๐’Ž๐’Š๐’‹๐’ ๐’ƒ๐’‚๐’‚๐’ ๐’Ž๐’†๐’• ๐’›๐’Š๐’„๐’‰ ๐’Ž๐’†๐’†๐’ƒ๐’“๐’†๐’๐’ˆ๐’• ๐’๐’†๐’–๐’Œ ๐’๐’Ž ๐’•๐’† ๐’…๐’๐’†๐’, ๐’…๐’๐’๐’“ ๐’…๐’† ๐’‚๐’‡๐’˜๐’Š๐’”๐’”๐’†๐’๐’Š๐’๐’ˆ ๐’—๐’†๐’“๐’—๐’†๐’†๐’๐’• ๐’‰๐’†๐’• ๐’๐’๐’๐’Š๐’• ๐’†๐’ ๐’Ž๐’†๐’• ๐’†๐’†๐’ ๐’๐’†๐’Œ๐’Œ๐’†๐’“ ๐’Œ๐’๐’‘๐’‹๐’† ๐’•๐’‰๐’†๐’† ๐’ƒ๐’Š๐’‹ ๐’…๐’† ๐’‰๐’‚๐’๐’… ๐’—๐’๐’Š๐’†๐’ˆ๐’• ๐’›๐’โ€™๐’ ๐’˜๐’†๐’“๐’Œ๐’…๐’‚๐’ˆ ๐’—๐’๐’๐’“๐’ƒ๐’Š๐’‹!” ๐Ÿ™Œ

More To Explore