Noodfonds voor getroffen ondernemers

De overheid helpt ondernemers die getroffen zijn door de coronacrisis. Er zijn vergaande regelingen van

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

De overheid helpt ondernemers die getroffen zijn door de coronacrisis. Er zijn vergaande regelingen van kracht waar je als zzp’er of mkb’er gebruik van kunt maken, op korte en langere termijn. De KVK heeft het hier handig voor je op een rijtje gezet. 

Wil jij aanspraak doen op (een van) deze regelingen?
Wij bespreken welke regelingen voor jou van toepassing zijn en assisteren bij de aanvraag. Daarnaast stelt de overheid bij diverse van deze regelingen (op een later moment) een accountantsverklaringen noodzakelijk. Ook daarbij kunnen wij jou van dienst zijn.

Scholing t.a.v. ondersteunende regelingen
Philipse Accountancy & Advisereing is aangesloten bij Auxilium Adviesgroep. Zij organiseren diverse webinars voor accountants met betrekking tot deze ondersteunende regelingen. Uiteraard volgen wij ook deze webinars, zodat wij volledig op de hoogte zijn en jullie op de best mogelijke manier kunnen adviseren.

Heb jij hulp nodig bij de aanvraag van een van deze regelingen. Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag! Mail ons via welkom@philipse-accountancy.nl of vul het contactformulier in op onze website.

Paul Philipse

Bron: Wed, 01 Apr 2020 23:03:44 +0100

More To Explore